• 0910-185 56
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Vardagar 8 - 16

Elservice företag

Elservice - för en långsiktig säker och trygg drift

Vi erbjuder elservice och elserviceavtal till företag inom samtliga branscher. Tekniska lösningar för elinstallationer samt elservice minskar även energianvändningen och förbättrar driftssäkerheten.

Vi har elektriker med kompetens inom områdena bygg, bostad, fastighet, tillverkningsindustri, processindustri, restaurang och butiker. Vår breda kompetens och kunskap inom många olika områden gör oss till den naturliga partnern för komplicerade och resurskrävande arbeten.

Vi har mycket kompetenta elektriker och erbjuder elservice till alla branscher

Elservice Restaurangbranschen

Vi erbjuder elservice på allmänna elinstallationer, elservice på belysningsarmaturer oavsett typ, elservice på larmsystem och kameraövervakningssystem, elservice på köksmaskiner och köksutrustning

Tillverkningsindustrin

Vi erbjuder elservice på allmänna elinstallationer, teleinstallationer, belysning, högspänningskraft samt telekommunikation och datakommunikation.

Elservice Butiker

Vi erbjuder elservice på allmänna elinstallationer, elservice på belysningsarmaturer oavsett typ, elservice på larmsystem och kameraövervakningssystem

Elservice Processindustrin

Vi erbjuder elservice på allmänna elinstallationer, elservice på teleinstallationer, elservice på belysningar, elservice på högspänningskraft, telekommunikation och datakommunikation.

Elservice Kontor

Vi erbjuder elservice på allmänna elinstallationer, elservice på ergonomisk belysnings-armaturer, elservice på larm och kameraövervakning, elservice på datanät och fibernät.
Image
Image
Image
Image

El & Fastighetsskötsel AB

Vretgatan 3
931 33 Skellefteå

Kontakt

Telefon: 0910-185 56
Fax: 0910-70 16 05

Kontorets öppettider

Vardagar 8-16
© 2022 El & Fastighetsskötsel AB. Alla rättigheter reserverade.